Warsztaty dla archiwistów kościelnych „Opracowanie, digitalizacja i przechowywanie materiałów fotograficznych oraz nagrań dźwiękowych”. 18-19 X 2022 roku, Warszawa - Hamryszczak, Artur Paweł (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2022)
Sprawozdanie z warsztatów archiwistów kościelnych.