Sapientis est ordinare. Prof. Stefan Swieżawski odczytany w bibliotece - Szymaniak, Agata (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2025)
Sprawozdanie z wystawy poświęconej prof. Stefanowi Świeżawskiemu otworzonej w dniu 5 grudnia 2024 r. w Bibliotece Uniwersyteckiej KUL sporządzone przez Agatę Szymaniak.