[Recenzja]: P. Byzdra-Kusz, E. Gigilewicz, G. Misiura, I. Wodzianowska, Katalog czasopism Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II 1918–2018, Wydawnictwo KUL, Lublin 2023, ss. 257, ISBN 978-83-8288-168-4 - Dąbkowski, Krzysztof (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2025)
Recenzja książki Pauliny Byzdry-Kusz, Edwarda Gigilewicza, Grzegorza Misiury oraz Ireny Wodzianowskiej pt. "Katalog Czasopism Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II 1918-2018" sporządzona przez Krzysztofa Dąbkowskiego