[Recenzja]: Maria Dębowska, Klasztor nad wodami Dłubni. 800 lat Norbertanek w Imbramowicach. Wydawnictwo Instytutu Teologicznego Księży Misjonarzy, Kraków 2025, ss. 368, ISBN 978-83-7869-742-8 - Zieliński, Zygmunt (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2026)
Recenzja książki Marii Dębowskiej pt. "Klasztor nad wodami Dłubni. 800 lat Norbertanek w Imbramowicach" sporządzona przez ks. Zygmunta Zielińskiego.