Wiadomość o zbiorze prawnym pt. Przywileje, prawa i wilkury cechów i bractw rzemieślniczych oraz przemysłu i handlu w dawnym Kaliszu - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1960)
-