[Recenzja]: Salezjańskie Szkoły Rzemieślnicze w Oświęcimiu 1914-1971. Kronika, oprac. i wyd. Waldemar Witold Żurek SDB, Lublin 2018, ss. 200 - Leśniak, Adam (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2019)
-