[Recenzja]: Prawne kształtowanie się instytucji rejestracji stanu cywilnego na ziemiach polskich do roku 1986, Ewelina Tarkowska, Wydawnictwo Prymat, Białystok 2015, ss. 181 - Szkutnik, Piotr (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2019)
-