Z dziejów Biblioteki Akademii Duchownej w Warszawie : (na marginesie art. ks. Witolda Maleja, pt. Biblioteka Archidiecezjalna w Warszawie) - Ussas, Bronisław Metody (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1962)
-