Sprawa odzyskania akt Konsystorza Lubelskiego z pracowni Akademii Umiejętności w Krakowie : (przyczynek do genezy wydawnictwa "Acta capitulorum nec non iudiciorum ecclesiasticorum") - Stopniak, Franciszek (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1963)
-