Wizytacje diecezji włocławskiej : część I : wizytacje diecezji kujawskiej i pomorskiej : tom 1 : opracowanie archiwalno-źródłoznawcze - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1964)
-