Sprawozdanie z seminarium muzealnictwa kościelnego, zorganizowanego przez Ośrodek ABMK w Lublinie w dniach od 15 do 17 września 1964 roku - Seyda, Józef (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1965)
-