Katalog rubrycel i schematyzmów diecezji i zakonów historycznej Polski znajdujących się w Księgozbiorze Podręcznym Archiwum Diecezjalnego we Włocławku: część 1: rubrycele i schematyzmy diecezjalne: zeszyt 1: diecezja augustowska - archidiecezja krakowska - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1971)
-