Bibliografia publikacji pracowników Sekcji Historii na Wydziale Nauk Humanistycznych i Instytutu Geografii Historycznej Kościoła w Polsce Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego z lat 1918-1971 - Ziółek, Jan (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1973)
-