Repertorium akt wizytacji kanonicznych dawnej archidiecezji gnieźnieńskiej : część 1 : akta przechowywane w Archiwum Diecezjalnym we Włocławku: zeszyt 2: sygnatury 21-66: akta z lat 1755-1766 - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1974)
-