Podział rzeczowy akt i częściowy inwentarz Archiwum Głównego Sióstr Służebniczek NMP NP w Starej Wsi - Librowski (red.), Stanisław; Kudryk (oprac.), Teofila (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1976)
-