Repertorium akt wizytacji kanonicznych dawnej archidiecezji gnieźnieńskiej: część 3: akta przechowywane w Częstochowie, Łodzi, Łowiczu, Pelplinie, Poznaniu i Warszawie - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1977)
-