Wykazy dziesiętne akt Archiwum Zgromadzenia Sióstr Franciszkanek Służebnic Krzyża w Warszawie - Librowski (red.), Stanisław; Szachno (oprac.), Jadwiga Wianeja (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1977)
-