Katalog obcojęzycznych czasopism i wydawnictw zbiorowych Biblioteki Uniwersyteckiej KUL: uzupełnienia do tytułów opublikowanych: część 1: A-N - Nowodworski (red.), Witold (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1977)
-