Program prac Katedry Nauk Podstawowych i Metodologii Instytutu Historii Kościoła Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego nad polskimi medalami religijnymi i medalikami - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1978)
-