Katalog obcojęzycznych czasopism i wydawnictw zbiorowych Biblioteki Uniwersyteckiej KUL: uzupełnienia do tytułów opublikowanych: część 2: O-Ż - Nowodworski (red.), Witold (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1978)
-