Wykaz instytucji krajowych posiadających w całości lub w większej części czasopismo Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne [Wydanie drugie zmienione] - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1986)
-