Archiwum Diecezjalne we Włocławku: Dział I: Dokumenty: Seria I: Inwentarz realny: Zeszyt 2 : Oryginalne dokumenty samoistne z XIV wieku - Librowski (oprac.), Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1987)
-