[Recenzja]: "Polonika liturgiczne w Kongregacji Obrzędów, 1588-1632 : studium z dziejów Kurii Rzymskiej", Wiktor Gramatowski, Rzym-Warszawa 1988 - Wojtyska, Henryk Damian (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1992)
-