Komputeryzacja bibliotek i możliwości jej wpływu na procesy gromadzenia księgozbiorów w bibliotekach kościelnych : zarys problematyki - Gonet, Krzysztof (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1993)
-