[Recenzja]: "Liturgia katedry wrocławskiej według Liber ordinarius z 1563 roku : (Opole, Archiwum Diecezjalne, rkps nr M 1)", Helmut Jan Sobeczko, Opole 1993 - Swastek, Józef (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1995)
-