Repertorium ksiąg wizytacyjnych diecezji kujawsko-pomorskiej przechowywanych w Archiwum Diecezjalnym we Włocławku : Część 2 : Wizytacje XVIII wieku : Zeszyt 1 : Wizytacje pierwszej połowy XVIII wieku - Kujawski, Witold (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1999)
-