Repertorium ksiąg wizytacyjnych diecezji kujawsko-kaliskiej przechowywanych w Archiwum Diecezjalnym we Włocławku : Część 3 : Wizytacje I połowy XIX w. - Kujawski, Witold (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2000)
-