Repertorium ksiąg wizytacji diecezji kujawsko-pomorskiej przechowywanych w Archiwum Diecezjalnym we Włocławku : Część 2 : Wizytacje XVIII wieku : Zeszyt 2 : Wizytacje drugiej połowy XVIII wieku - Kujawski, Witold (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2001)
-