[Nekrolog]: Ks. prof. dr hab. Stanisław Librowski (1914-2002) : badacz przeszłości i uczony zasłużony dla archiwistyki kościelnej - Zahajkiewicz, Marek T. (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2003)
-