Praktyka udostępniania zbiorów archiwalnych w Archiwum Diecezjalnym w Pelplinie : (komunikat) - Nadolny, Anastazy (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2004)
Zasady udostępniania zasobu archiwalnego w Archiwum Diecezjalnym w Pelplinie.