[Recenzja]: Antiphonarium Kielcense. Antyfonarz kolegiaty kieleckiej (ok. 1372 r.). Wydanie fototypiczne z komentarzem, red. Krzysztof Bracha, Wydawnictwo Uniwer-sytetu Jana Kochanowskiego, Wydawnictwo JEDNOŚĆ, Kielce 2020, s. 744, ISBN 978-83-7133-780-2 UJK, 978-83-8144-387-6 JEDNOŚĆ - Kardyś, Piotr (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2022)
.