[Rezension]: Ondřej Jakubec (Hg.): Karel z Lichtensteinu- Castelcorna (1624-1695). Olomoucký biskup a kníže střední Evropy. (...) Rostislav Švácha, Martina Potůčková, Jiří Kroupa (Hg.): Karel z Lichtensteinu- Castelcorna (1624-1695). Místa biskupovy pamět - Myšák, Miroslav (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2020)
Pełny tytuł recenzji: [Rezension]: Ondřej Jakubec (Hg.): Karel z Lichtensteinu- Castelcorna (1624-1695). Olomoucký biskup a kníže střední Evropy. / Karl von Lichtenstein-Castelcorno (1624-1695). Bishop of Olomouc and Central European Prince. Olomouc 2019. 395 S. ISBN 978-80-88103-49-3 / 978-80-88103-50-9 Rostislav Švácha, Martina Potůčková, Jiří Kroupa (Hg.): Karel z Lichtensteinu- Castelcorna (1624-1695). Místa biskupovy paměti. / Karl von Lichtenstein-Castelcorno (1624-1695). Places of the Bishops Memory. Olomouc 2019. 531 S. ISBN 978-80-88103-55-4 / 978-80-88103-56-1