Nagroda „Lux ex Silesia” dla ks. prof. Wincentego Myszora. Wystawa: Nauka-dydaktyka-organizacja: Ekspozycja przygotowana przez Bibliotekę Teologiczną Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach i Księgarnię Św. Jacka w Katowicach [...] - Warząchowska, Bogumiła (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2014)
Pełny tytuł: Nagroda „Lux ex Silesia” dla ks. prof. Wincentego Myszora. Wystawa: Nauka-dydaktyka-organizacja: Ekspozycja przygotowana przez Bibliotekę Teologiczną Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach i Księgarnię Św. Jacka w Katowicach (Katowice 5.10. 2013 r. – 31.12. 2013 r.)