[Recenzja]: Regesty listin uložených v Horním Slezsku, svazek II: 1401-1450 • Regesty dokumentów przechowywanych na Górnym Śląsku, tom II: 1401-1450 [...] - Prokop, Krzysztof R. (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2016)
Pełny tytuł: [Recenzja]: Regesty listin uložených v Horním Slezsku, svazek II: 1401-1450 • Regesty dokumentów przechowywanych na Górnym Śląsku, tom II: 1401-1450, opracował zespół pod redakcją Antoniego Barciaka i Karla Müllera, Zemský Archiv v Opavě • Archiwum Państwowe w Opolu • Archiwum Państwowe w Katowicach, Opava – Opole – Katowice 2011, ss. 346