[Recenzja]: A. Staniszewski, Fara gdańskiego przedmieścia. Przegląd ikonografii i spojrzenie na architektoniczne dzieje gotyckiego kościoła św. św. Piotra i Pawła w Gdańsku [...] - Szlufik, Piotr (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2015)
Pełny tytuł: [Recenzja]: A. Staniszewski, Fara gdańskiego przedmieścia. Przegląd ikonografii i spojrzenie na architektoniczne dzieje gotyckiego kościoła św. św. Piotra i Pawła w Gdańsku/ Die pfarrkirche der Danziger vorstadt. Überblick zur Ikonographie und eine Betrachtung der Architekturgeschichte der gotischen St.-Peter-und-Paul-Kirche in Danzig, Wydawnictwo VIA - Fundacja Karrenwall, Gdańsk 2015, ss. 160