[Recenzja]: The Impact of the European Reformation: Princes, Clergy andPeople [Wpływ europejskiej reformacji: książęta, duchowieństwo, lud], red. B. Heal, O. P. Greli, Ashgate Publishing Group, Aldershot 2008, ss.305 - Marczewski, Jarosław R. (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2021)
.