[Recenzja]: Mateusz Żmudziński, Archiwum Akt Dawnych Diecezji Toruńskiej i jego zasób, Toruńskie Wydawnictwo Diecezjalne, Toruń 2020, ss. 213, ISBN 987-83-60053-91-1 - Różański ks., Mieczysław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2022)
.