[Recenzja]: Ks. Józef Mandziuk, Męskie wspólnoty zakonne w (archi)diecezji wrocławskiej, Fundacja „Honor i Ojczyzna” im. Majora Władysława Raginisa, Wrocław 2021, ss. 740, ISBN: 978-83-9530-542-9 - Sukiennik, Edgar (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2022)
.