Ks. Profesor Tadeusz Franciszek Śliwa (1925-2024) - Łosowska, Anna (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2025)
Nota biograficzna poświęcona ks. prof. Tadeuszowi Śliwie, sporządzona przez Annę Łosowską.