[Recenzja]: Werynia. Studia i materiały z dziejów parafii i wsi, red. S. Zych, Werynia 2018, ss. 255 + 7 nlb. + 14 stron ilustracji; ISBN 978-83-60944-91-2 - Flaga, Jerzy (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2019)
-