[Recenzja]: Historia bibliotekarstwa kościelnego w katalogu utrwalona. O książce Ryszarda Żmudy: Katalog rozpraw doktorskich i habilitacyjnych oraz prac licencjackich i magisterskich o bibliotekach kościelnych w Polsce za lata 1946-2015 - Znajomski, Artur (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2019)
-