Wypłyń na głębię. Świętemu Janowi Pawłowi II w 40. rocznicę wyboru na Stolicę Piotrową. Wystawa w Bibliotece Uniwersyteckiej KUL, Lublin, 15 X–5 XI 2018 roku - Górniak, Marek Robert (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2019)
-