[Recenzja]: Średniowieczne skarby Kielc. Rękopiśmienne księgi dawnej Biblioteki kolegiaty kieleckiej, Muzeum Historii Kielc, Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach, Kielce 2019, ss. 75, il. - Kardyś, Piotr (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2019)
-