Ogólnopolska konferencja naukowa Ojciec Henryk Damian Wojtyska 1933-2009. Historyk Kościoła i dydaktyk w dziesiątą rocznicę śmierci. Lublin 9 XII 2019 roku - Hamryszczak, Artur (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2019)
-