Wizytacje diecezji włocławskiej : część I : wizytacje diecezji kujawskiej i pomorskiej : tom 1 : opracowanie archiwalno-źródłoznawcze : zeszyt 2 : wizytacje w latach 1123-1421 - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1965)
-