[Recenzja]: Julian Wojtkowski, "Glosy i drobne teksty polskie do 1550 roku z inkunabułów Kalisza, Kazimierza Biskupiego, Koła, Sieradza, Warty", objaśnienia językowe Władysław Kuraszkiewicz, Poznań 1965, ss. 126, nlb. 1 - Ujma, Adam; Nowodworski, Witold (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1966)
-