Prace przygotowawcze do biografii sługi Bożego biskupa Michała Kozala (1893-1943) : I. Wykaz prac drukowanych o biskupie Michale Kozalu - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1969)
-