Katalog obcojęzycznych czasopism i wydawnictw zbiorowych Biblioteki Uniwersyteckiej KUL. Sporządził zespół pracowników Oddziału Czasopism - Nowodworski (red.), Witold (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1970)
-