Wystawa "Czterysta lat istnienia i działalności Seminarium Duchownego we Włocławku" (1568/69-1968/69) urządzona przez Włocławskie Archiwum Diecezjalne - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1971)
-