Katalog rubrycel i schematyzmów diecezji i zakonów historycznej Polski znajdujących się w księgozbiorze podręcznym Archiwum Diecezjalnego we Włocławku: część 1: rubrycele i schematyzmy diecezjalne: zeszyt 3: diecezja podlaska - diecezja warmińska - Librowski, Stanisław (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 1972)
-